Vedlikehold

Rengjøring og vedlikehold etter hver tur:

- Forsøk å unngå skitne veier, sand og våte veier så mye du kan. Det vil ikke gjøre noe bra for brettet ditt. Unngå vann!

- Rengjør brettet ditt med en tørr klut. Viktig: forhindrer at vann eller skitt kommer inn i de elektroniske komponentene.

- Hvis du har kjørt brettet på en våt vei. Rengjør brettet med en tørr klut og oppbevar brettet med griptape liggene på bakken (brettet skal ligge på ryggen). Dette vil unngå at vann kommer inn i elektronikken under brettet.

- Etter at du har kjørt brettet på en våt vei, anbefaler vi at du ikke kjører neste tur før om 24 timer. På denne måten kan du unngå vannskader på elektronikken under brettet.

 

Lagre brettet ditt borte i flere uker:

- Vedlikehold tannhjul og lagre. Du kan gjøre dette med enkel vedlikeholdsolje. Juster og sjekk bolter og skruer før hver tur. Dette er viktig fordi mange vibrasjoner blir generert når du kjører. 

- For at batteriet skal fungere korrekt, anbefaler vi at du lader batteriet hver tredje måned. Dette vil bidra til å holde batteriets levetid sunt.

- Oppbevar brettet på et tørt sted og unngå fuktighet. Og et råd til - fest din fjernkontroll til styret slik at du ikke trenger å bruke tid på å lete etter fjernkontrollen når du er klar til å kjøre igjen.

 

Batteri:

 

For å holde batteriet sunt og for å unngå å miste rekkevidden over tid. Vi anbefaler at du lader batteriet hver gang batteriindikatoren på brettet er nede i to grønt lys. Bruk hele batterikapasiteten bare når det er nødvendig.

 

 

 

Ride on!